İçeriğe atla

Sipariş Yönetim Sistemi | E-OMS

Emaygo Sipariş Yönetim Sistemi v12.15 çıktı.. Tamamı Türkçe !

e-OMS_v15.12_tanitim

Merhabalar;

Panoramik Albüm üreticilerine özel Emaygo Sipariş Yönetim Sistemi v12.15 hizmetinize sunulmuştur.

Birbirinden gelişmiş ve fark yaran özellikleriyle işletmenizin kontrolü sizin elinizde…

Üstelik 2015 yılı sonu itibariyle 20.000’den fazla sipariş sistem üzerinden tamamlanarak %100 güvenilirliği kanıtlanmıştır.

İşte fark yaratan özellikleri;

Yazılıma yerleştirilmiş olan üretim alt yapısıyla günlük, haftalık, aylık ve yıllık baskı kapasiteniz ile birlikte üretim kapasitenizi ölçebilirsiniz. 8 farklı departmanı ve kullanıcı yetkilendirmesiyle anlık bilgiler bir tık ötenizde.

 

  • Anlık Takip
    E-OMS yazılımı içerisinde 8 Farklı departman bulundurmaktadır. Bu sayede her departmana ait günlük, haftalık, aylık performans raporları alabilir ve kapasitenizi takip edebilirsiniz.

 

  • Bayi Yönetimi
    E-OMS yazılımında gelişmiş bayi yönetimi bulunmaktadır. İster kurumsal ister bireysel müşteri ekleyebilir, bu müşterileri dilediğiniz gibi gruplayabilirsiniz.
  • Kolay sipariş verebilme
    E-OMS yazılımı sayesinde Panoramik Albüm, Fotokitap, Takvimler, Okul işleri, Laboratuvar ve Sublimasyon gibi bir çok ürünün siparişini bayileriniz 4 adımda verebilmektedir.
  • Özelleştirebilme
    E-OMS yazılımı kendi işletmenize göre özelleştirebilirsiniz. Kendi ayarlarınızı, formlarınızı oluşturun ve gereksiz bilgileri kaldırın.
  • Kullanılan Tekonojiler
    Son güncel teknolojiler kullanarak oluşturulan E-OMS, baskı sektöründeki bir çok ürünü içerisinde barındırmaktadır. Dinamik içerikli sayfa yapısıyla çok esnek bir alt yapıya sahiptir..
  • Kolaylaştırılmış Arayüz Tasarımı
    Yeni E-OMS’nin arayüzü sayesinde kurumsal ve bireysel müşterileriniz kolaylıkla siparişlerini gönderebilir.
  • Gelişmiş Müşteri Yönetimi
    Müşterilerinizi kurumsal veya bireysel olarak tek bir yerden ayırım yapabilirsiniz. Hatta müşterilerinize satış temsilcisi ve müşteri temsilcisi ataması yapabilirsiniz.
  • İstatistik ve Raporlama
    Yeni E-OMS sayesinde sistem üzerindeki tüm bilgilere ait raporlama işlemleri yapabilirsiniz. Satış raporları,üretim raporları ve müsteri ile ilgili raporlamalar yapabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için : destek@emaygo.com

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir