İçeriğe atla
emaygo.com_tanitim_1.fw

Emaygo Web Yazılım Bilişim sunduğu hizmetler

emaygo hizmetler

 

Emaygo Software,

İş dünyasında yer alan firmaların iş yoğunluklarını azaltmaları için sektörel bazda geliştirmiş olduğu yazılımlarıyla hizmet vermektedir.

1 – Sipariş Yönetim Sistemleri E-OSM

2 – Fotoğraf Seçme Sistemi E-PSS

3 – Online Destek Sistemi E-SUPPORT

4 – Sporcu Takip Sistemi E-ATS

 

Tüm bu paket yazılımlarının yanın da özel yazılım ve hizmetlerle de iş yoğunluğunuzu en alt seviyeye indirmeye devam etmektedir.

Vermiş olduğumuz özel hizmetler

1- Web Tabanlı Yazılımlar

2 – Cep Telefonu Uygulamaları

3 – Web tasarımları

4 -Sosyal Medya Uygulamaları

 

Tüm çevrimiçi hizmetleriyle birlikte  her zaman 7/24 yanınızda.

Ayrıntılı bilgi : destek@emaygo.com

4.5G Nedir ?

4.5G teknolojisi

Türkiye 1 Nisan itibarıyla 4.5’ye geçti. Mobil interneti daha hızlı hale getiren 4.5G’ye nasıl geçilir? 4,5G için hangi ayarlar yapılmalı? Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hatlı telefonlarda 3G’den 4.5G’ye geçmek için yapmanız gerekenler

4.5G’YE NASIL GEÇİLİR

2G’den 3G’ye geçişte çok yüksek oranda veri kullanımı olacağı için onay şartı aranmıştı. 3G’den4.5G’ye geçişte benzer bir durumun yaşanmayacağını belirten operatörler Bilgi İletişim Kurumu’ndan otomatik geçiş talebinde bulundu. Ancak BTK kararını henüz vermedi. Bu nedenle 4.5G’ye geçmek için operatörünüze onay vermeniz gerekiyor.

4.5G’ye geçmek için operatörünüze onay verdikten sonra izlemeniz gereken adımlar ise oldukça basit. 1 Nisan’da 4.5G Türkiye’de kullanıma girdikten sonra akıllı telefonunuzun “ayarlar” kısmından 4.5G’yi işaretlemeniz gerekiyor.
TÜRKİYE’NİN MOBİL İLETİŞİM HİKAYESİ

1G
– 1994’te ilk cep telefonu görüşmesi gerçekleştirildi. 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile dönemin Başbakanı Tansu Çiller cep telefonundan ilk alo diyen kişiler oldu. İlk SMS 1995 yılında gönderildi.

2G
Cep telefonları ile ilk internet macerası 2000 yılında başladı. O dönemde kullanılan WAP teknolojisini, GPRS izledi. Günümüzde ilse 2G olarak ‘Edge’ teknolojisi kullanılıyor.

3G
İlk mobil genişbant olarak ifade edilen 3G teknolojisi Türkiye’de 2009 yılında sunuldu. Akıllı telefonlarla beraber geliştirilen uygulamalar mobil internetteki veri trafiğinin katlanarak büyümesini sağladı.

4.5G
26 Mayıs’ta yapılması planan ihale Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4G yerine 5G teknolojisine geçilmenin daha sağlıklı olacağını belirtmesi üzerine 26 Ağustos’a ertelendi. Yapılan ihale sonrasında iletişim operatörlerine frekans dağıtımı yapıldı.

 

Kaynak

e-OMS_v15.12_tanitim

Sipariş Yönetim Sistemi | E-OMS

e-OMS_v15.12_tanitim

Merhabalar;

Panoramik Albüm üreticilerine özel Emaygo Sipariş Yönetim Sistemi v12.15 hizmetinize sunulmuştur.

Birbirinden gelişmiş ve fark yaran özellikleriyle işletmenizin kontrolü sizin elinizde…

Üstelik 2015 yılı sonu itibariyle 20.000’den fazla sipariş sistem üzerinden tamamlanarak %100 güvenilirliği kanıtlanmıştır.

İşte fark yaratan özellikleri;

Yazılıma yerleştirilmiş olan üretim alt yapısıyla günlük, haftalık, aylık ve yıllık baskı kapasiteniz ile birlikte üretim kapasitenizi ölçebilirsiniz. 8 farklı departmanı ve kullanıcı yetkilendirmesiyle anlık bilgiler bir tık ötenizde.

 

  • Anlık Takip
    E-OMS yazılımı içerisinde 8 Farklı departman bulundurmaktadır. Bu sayede her departmana ait günlük, haftalık, aylık performans raporları alabilir ve kapasitenizi takip edebilirsiniz.

 

  • Bayi Yönetimi
    E-OMS yazılımında gelişmiş bayi yönetimi bulunmaktadır. İster kurumsal ister bireysel müşteri ekleyebilir, bu müşterileri dilediğiniz gibi gruplayabilirsiniz.
  • Kolay sipariş verebilme
    E-OMS yazılımı sayesinde Panoramik Albüm, Fotokitap, Takvimler, Okul işleri, Laboratuvar ve Sublimasyon gibi bir çok ürünün siparişini bayileriniz 4 adımda verebilmektedir.
  • Özelleştirebilme
    E-OMS yazılımı kendi işletmenize göre özelleştirebilirsiniz. Kendi ayarlarınızı, formlarınızı oluşturun ve gereksiz bilgileri kaldırın.
  • Kullanılan Tekonojiler
    Son güncel teknolojiler kullanarak oluşturulan E-OMS, baskı sektöründeki bir çok ürünü içerisinde barındırmaktadır. Dinamik içerikli sayfa yapısıyla çok esnek bir alt yapıya sahiptir..
  • Kolaylaştırılmış Arayüz Tasarımı
    Yeni E-OMS’nin arayüzü sayesinde kurumsal ve bireysel müşterileriniz kolaylıkla siparişlerini gönderebilir.
  • Gelişmiş Müşteri Yönetimi
    Müşterilerinizi kurumsal veya bireysel olarak tek bir yerden ayırım yapabilirsiniz. Hatta müşterilerinize satış temsilcisi ve müşteri temsilcisi ataması yapabilirsiniz.
  • İstatistik ve Raporlama
    Yeni E-OMS sayesinde sistem üzerindeki tüm bilgilere ait raporlama işlemleri yapabilirsiniz. Satış raporları,üretim raporları ve müsteri ile ilgili raporlamalar yapabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için : destek@emaygo.com

 

e-PSS_v03.16_tanitim

Fotoğraf Seçme Sistemi

e-PSS_v03.16_tanitimMerhabalar;

Emaygo Fotoğraf  Seçme Sistemi v03.16  çıktı.

Kısa adı E-PSS olan fotoğraf Seçme Sistemi, tüm düğün fotoğrafları çeken, okul işi yapan fotoğrafçılar için ideal bir yazılımdır.

Bu yazılım sayesinde müşterileriniz artık görsellerini kendileri seçebilecek. Görsel seçimi için ekstra bir zaman harcamanız gerek kalmayacaktır.

15 günlük ücretsiz deneme yapmak için  http://www.emaygo.net/talep.php adresinden formu doldurmanız gerekmektedir. Kayıt esnasında size sorulacak olan referans kodunu 80 olarak giriniz.

Ayrıntılı bilgi için : destek@emaygo.com